Jouw eigen welness spa

Ontspanning is een kunst, en ons doel is om die kunst naar jouw eigen tuin te brengen. Als verdeler van Novitek Spa in België, staan we synoniem voor precisie en ongeëvenaarde kwaliteit in elk aspect van onze wellness spa installaties.

Bij Upools stellen we hoge normen voor vakmanschap. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat elke Novitek Spa met oog voor detail wordt geïnstalleerd. Van naadloze randen tot perfect geplaatste jets: jouw welness spa is een staaltje van onberispelijke afwerking.

We zijn er trots op de Novitek Spa te vertegenwoordigen, een merk dat synoniem staat voor innovatie en kwaliteit. Gemaakt met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, bieden deze jacuzzi’s niet alleen verfijning in ontwerp, maar ook betrouwbaarheid op de lange termijn. Beeld je de serene avonden voor, genesteld in het warme water van je welness spa, omringd door zachte verlichting en rustgevende bubbels.
 
Met een spa of zwemspa van Upools creëer je een oase voor ontspanning, waar je ontsnapt aan de drukte van het dagelijks leven.

We begrijpen dat elke tuin en elk terras uniek is. Daarom bieden we maatwerk oplossingen die naadloos integreren in jouw binnen- of buitenruimte. Of je nu kiest voor een ingebouwde look of een vrijstaande jacuzzi, wij zorgen ervoor dat het perfect aansluit bij jouw visie.

Wil je het ultieme gevoel van luxe en ontspanning voelen? 

Kies dan voor Upools. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw droom kunnen verwezenlijken.

Bezoek onze
demotuin

NIEUW: Huur jouw spa!

Een spa huren voor een romantische weekend bij je thuis of wil je eerst even de mogelijkheden van jouw eigen spa proeven voor je je keuze maakt?

Dan kan je vanaf nu een spa huren bij UPools.