Zwemspa’s

De wereld van de zwemspa’s

Zwemspa’s combineren het beste van twee werelden. Zij bieden de voordelen aan van een whirlpool in combinatie met de voordelen van een zwembad in een kleine ruimte en tegen lage kosten. Met de exclusieve zwemspas van Whirlcare heeft u alle denkbare mogelijkheden voor sport, therapie en wellness. Met een krachtig tegenstroomsysteem ( één- of tweekamersysteem), uiterst effectieve massagestralen en andere voorzieningen naar wens, kunnen spieren en lichaam in topvorm worden gebracht. Whirlcare Industries GmbH produceert in zijn nieuw gebouwde productie-eenheid in Deißlingen-Lauffen zelfs zwemspa’s met een lengte tot 12 meter, de grootste op de markt.

Speciale sporttoestellen zoals onderwatertrampolines of aquabikes, zwembanden of roeitrainingsapparaten samen met een individueel fitnessprogramma is mogelijk in uw zwemspa.

SURFER

De zwemspa Surfer met zijn 1-kamersysteem is ontworpen voor mensen die actief aan sport doen, aangezien het regeneratiegedeelte hier dezelfde watertemperatuur heeft als in de trainings- of zwemmodus. Zwem- en whirlpoolplezier in één, en dat op een kleine ruimte (429 x 231 x 148 ) en tegen beheersbare kosten: met zijn krachtige tegenstroomsysteem maakt de Whirlcare Surfer intensieve zwemtraining mogelijk. Daarna ontspant u zich op één van de drie massagestoelen. 48 jets en in totaal 43 LED’s die het water in sfeervol licht baden, zorgen voor ontspanning.

4 Hydropowerpompen


FAMILY

De Swim-Spa Family (587 x 230 x 150 cm) is met zijn vijf zitplaatsen en een ligstoel de ideale wellness-, sport- en recreatiebad voor bij u thuis. Dankzij het tweekamersysteem kan de watertemperatuur in de zwemzone en in het spagedeelte afzonderlijk worden geregeld, bijvoorbeeld het wellness gedeelde op 38 graden en van het zwemgedeelde op bijvoorbeeld 27 graden. Iedereen doet wat hij wil. In totaal 80 jets (68 hydrotherapiejet en 12 luchtjets) en de geïntegreerde kleurenlichttherapie in het bad- en spagedeelte verwennen lichaam, geest en ziel. Inclusief touchscreen.

5 hydropowerpompen


WELLPOWER

De zwemspa Wellpower (587 x 230 x 160 cm) is het topmodel en overtuigt door prestatie. Deze spa houdt fitnessmensen in topvorm of voor die hun lichaam die het willen optimaliseren. De spa beschikt over 3 fonteinen, 44 hydrojets en 12 airjets , 2 ligzetels en 2 zitstoelen, de geïntegreerde kleurenlichttherapie in het bad- en spagedeelte verwennen lichaam, geest en ziel. Inclusief touchscreen en champagnecooler.