Zwembadtypes

Niveko pools voelen als gegoten.

25 jaar ervaring, 70 gekwalificeerde medewerkers, meer dan 450 zwembaden die elk jaar nieuw worden gebouwd. Sinds de oprichting is NIVEKO vertrouwd en populair geworden bij klanten uit heel Europa. Door systematisch de trends te volgen en de allernieuwste technologie te gebruiken, is NIVEKO het synoniem geworden voor kwaliteit zwembaden zonder compromissen.

UPools is partner van Niveko en verzorgt de service en verkoop van Niveko pools.
De goede reputatie van Niveko en haar toewijding zorgt ervoor te zorgen dat onze zwembaden altijd perfect zijn en voldoen aan alle vereisten voor kwaliteit, ontwerp en de verwachtingen en behoeften van de zwembad-eigenaar. Naast hun eigen research zijn ze ook betrokken bij het innoveren van pooltechnologie op internationaal niveau, door hun lidmaatschap van de prestigieuze verenigingen Svenska Badbranschen, BSW en SPATA.

Meer weten over Niveko?      www.niveko-pools.com

Skimmer Top Level

Skimmer Top Level

Een elegant skimmer zwembad, met een verhoogd waterpeil dat bijna tot aan de rand van het zwembad reikt. Het slanke skimmertype kan worden gekozen in de standaard kunststof variant of in de roestvrijstalen variant die een exclusieve uitstraling geeft.

Skimmer Invisible

Skimmer Invisible

Dankzij dit uniek skimmer-ontwerp, welke door Niveko is ontwikkeld, is er een minimalistische overgang tussen de zwembadwand en de waterloop gecreëerd met behoud van het maximale waterniveau. De skimmer is geïnstalleerd in het achterste deel van het zwembad.

Overflow Multi

Overflow Multi

Het meest voorkomende ontwerp van een overloop zwembad. Wij bieden de varianten met kunststof-rooster in vele kleuren of met ingelegde tegels van bijvoorbeeld graniet of andere steensoorten.

Overflow Evolution

Het ontwerp van de Evolution overloop-pool, wekt de indruk van een ongestoord gebied tussen het waterniveau en de omgeving van het zwembad. De unieke oplossing wordt benadrukt door het minimalistische ontwerp van de rand van het zwembad. 

Overloop Advance

Het Advance-type is een overloopzwembad in combinatie opgebouwd uit natuursteen van graniet. De ontwerpoplossing bestaat uit het feit dat de binnenste tegel zich onder het waterniveau bevindt, waardoor de duidelijker vorm van het zwembad wordt benadrukt

Overflow Infinity

Het overloopzwembad Infinity is met name geschikt voor omgevingen waarbij het terrein in hoogte varieert,  waar het water aan één kant over de rand van het zwembad stroomt en zo de indruk wekt van een oneindig uitzicht op de omgeving.

Overflow Underflow

Overflow Underflow
  • Een zeer individuele oplossing van de overlooppool, waar het water onder de vloer uit stroomt, waardoor elke rand of oppervlakte-uiteinden van de overloop volledig worden geëlimineerd.


Belangrijkste voordelen van NIVEKO pools zijn

  • Hoogwaterniveau.
  • UNIEK: alle baden kunnen naar wens en maatvoering worden ontworpen.
  • De kuipen zijn geheel gefabriceerd in een Polypropyleen materiaal en staat garant voor een leven lang zwemplezier
  • De baden zijn standaard rondom geïsoleerd.
  • Osmose is 100% uitgesloten.
  • UV en chemicaliën bestendig
  • Alle inbouwdelen en leidingwerk zijn af fabriek voor gemonteerd.

Meer weten over Niveko?      www.niveko-pools.com