Whirlpools & Zwemspa’s

WHIRLPOOLS & SWIM SPA’S – MADE IN GERMANY

Whirlcare


Kwaliteit is voor ons heel belangrijk en daarom kozen we voor de spa’s van Whirlcare. De spa’s worden geproduceerd in Duitsland. Ze worden volledig met geautomatiseerde en gerobotiseerde machines gemaakt waardoor een hoge kwaliteit mogelijk is. Ook wordt er rekening gehouden met ecologische en economische aspecten.

We bieden whirlpool modellen aan in 4 verschillende uitvoeringen met talloze designvarianten. We zorgen ervoor dat u gegarandeerd de juiste Whirlcare vindt voor uw privé oase van welzijn.

Hebt u last van een stekende rug, krampen in uw kuiten en hoofdpijn in uw gespannen nek? Met een Whirlcare staat uw eigen masseur altijd tot uw dienst. Een whirlpool kan verlichting brengen, vooral bij de nummer één veel voorkomende kwaal, rugpijn. Het therapeutische doel en de profylactische werking van regelmatige whirlpoolbehandelingen zijn ook aangetoond in studies voor uiteenlopende ziektebeelden.

Sequentie massage. Ontspan gewoon in het warme water terwijl 27 verschillende programma’s alle lichaamszones na elkaar intensief masseren. Geniet van een keuze tussen zachte of krachtige massage van het bovenlichaam, de rug en de benen in afwisseling. Omdat de lounger ook een waterstroomregelaar heeft, heeft u talloze hydromassagemogelijkheden.

Aromatherapie wordt beschouwd als een heilzame, holistische aanvullende therapie. De bijbehorende geuren worden in het Whirlcare-water gespoten en gebruikt, wat vooral bij mentale en emotionele disharmonieën positieve effecten kan hebben. Het effect kan variëren van kalmerend, krampstillend, van concentratie bevorderend tot pijnstillend. Afhankelijk van uw stemming en emotionele toestand, kunt u uw welzijn verbeteren door de juiste aromageur te kiezen.


Swim-spa’s

Met een zwemspa van Whirlcare kun je sport, plezier en ontspanning optimaal combineren. Met een- of tweekamersysteem, instelbaar tegenstroomsysteem en krachtige massagestralen – ideaal voor effectieve aquatraining en daaropvolgend herstel