Whirlcare modellen

Whirlcare C-EditionThe Alround talents

Wervelend plezier voor het hele gezin, voor alle jong en jong van hart: dit is onze C-Edition. Effectief en ongecompliceerd. Allround talenten om je goed te voelen, of je nu wilt ontspannen in een gezellige sfeer of gewoon wilt ontspannen na een stressvolle dag. Gebouwd om je te verwennen. Alle modellen zijn optioneel verkrijgbaar met Skinoxyform, de innovatieve hydro oxygen therapie van Whirlcare.

TEAMWORK

6 personen 214 x 214 x 93

36 hydromassagejets, 12 airjets, Led verlichting en een waterval. Een allrounder voor

FREEDOM

6 personen 210 x 210 x 93

44 hydromassagejets , 12 airjets, LED verlichting. Onze kleinste spa voor 6 personen maar met een groot massage effect. 2 watervallen en kleurentherapie.

EMOTION

4 personen 207 x 196 x 97

45 hydromassagejets , 10 airjets, LED verlichting. 1 waterval. Meer zitcomfort dankzij de bredere zit- en ligvlakken


Whirlcare E-EditionAn impressive combination (design, comfort en luxe)

In de E-Edition kunt u genieten van intensieve hydromassages terwijl u uw batterijen oplaadt voor de uitdagingen van het dagelijks leven. Een indrukwekkende combinatie van design, comfort en luxe. Alle modellen van de E-Edition zijn zeer eenvoudig te gebruiken dankzij een touchscreen en zijn ook op aanvraag verkrijgbaar met Skinoxyform, de innovatieve hydro oxygen therapie van Whirlcare.

HOME

6 personen 229 x 229 x 91

38 hydromassagejets, 12 airjets, LED verlichting, 2 watervallen en 2 fonteinen laten uw lichaam en geest ontspannen. Hele ruime en comfortabele spa.

REGENERATION

5 personen 220 x 220 x 91

59 hydromassagejets, 10 airjets, 1 waterval, LED verlichting. Ontspan op 1 van de 2 massagestoelen en geniet van de kleurlichttherapie die uw baterijen in een mum van tijd terug opladen.

TIME OUT

5 personen 213 x 213 x 88

93 hydromassagejets, 10 airjets, LED verlichting, 1 waterval, 4 hydropowerpompen voor intensieve massage. effecten. Het perfecte toevluchtsoord voor een pauze van uw hectisch dagelijks leven.


Whirlcare S-EditionA variety of wellness

Ervaar wellness op een nieuwe manier: de S-Edition laat niets te wensen over. De exclusieve uitrusting verwent u met een verscheidenheid aan wellness-functies. Alle modellen van de S-Edition hebben een touchscreen en zijn optioneel verkrijgbaar met sequentiemassage functie en Skinoxyform, de innovatieve hydro oxygen therapie van Whirlcare.

PARADISE

5 personen 220 x 220 x 92

52 hydromassagejets, 10 airjets, LED verlichting, 2 fonteinen. Ontspanning, luxe en Joie de Vivre

VACATION

6 personen 229 x 229 x 98

72 hydromassagejets, 12 airjets, LED verlichting, 2 fonteinen. Tot 6 personen kunnen hier genieten van een vakantiegevoel.

EXPRESSION

5 personen 234 x 234 x 100

98 hydromassagejets, 12 airjets, LED verlichting, 2 fonteinen, 1 waterval. De krachtpatser voor intensieve massage in alle spierzones. De geïntegreerde luchtblazer produceert fijne belletjes die een tintelend gevoel op de huid geven.


Whirlcare K-Luxury EditionComfort en perfectie – the highest level

Met de Luxury Edition spa’s leggen we de lat hoog. Hierbij willen we intensief zorg dragen voor uw lichamelijk welzijn. Door onze aspecten wellness, gezondheid en techniek krijgt u de K-Luxury edition in 3 uitrustingsvarianten:
Relax, therapie en gezondheid.

PRESTIGE

3 personen 214 x 179 x 85

De Whirlcare Prestige is de kleinste van de K-Luxury-Edition, maar kan zich qua uitrusting en kwaliteit volledig meten met onze grotere modellen. Meer dan 100 jets zorgen voor diverse massages, waardoor u heerlijk kunt ontspannen in het aangenaam warme water. In tegenstelling tot andere whirlpool spabaden geeft de Whirlcare Prestige het lichaam een sterkere impuls en geeft een gevoel van gewichtloosheid in het water. Dit ontlast de gewrichten en verlicht gewrichtspijn. De voetzonereflexmassage die in andere whirlpoolspabaden wordt gebruikt, wordt aangevuld met een voet-rugmassage. Zelfs uw handen kunnen in de Whirlcare Prestige gemasseerd worden. De geïntegreerde kleurlichttherapie is bijzonder geschikt om te ontspannen. Elk ligbed/zitje is individueel verstelbaar.

DISCOVERY

6 personen 225 x 225 x 92

De Whirlcare Discovery met vijf massagestoelen en een ligstoel ideaal voor het hele gezin. Meer dan 120 jets bieden u een verscheidenheid aan massages, die u laten ontspannen in het aangenaam warme water. In tegenstelling tot andere whirlpool spabaden zorgt de Whirlcare Discovery voor een sterker drijfvermogen van het lichaam en geeft het gevoel van gewichtloosheid in het water. Dit ontlast de gewrichten en verlicht gewrichtspijn. Zelfs uw handen kunnen in de Whirlcare Discovery gemasseerd worden. Bovendien is dit model uitgerust met een vulkaanjet, die ook de buik-, borst- en schouderstreek masseert. De geïntegreerde kleurlichttherapie is bijzonder geschikt om te ontspannen. Elke zitting/ligstoel is individueel verstelbaar. De innovatieve bediening met modern touchscreen en WiFi maakt het mogelijk om de temperatuur van de whirlpool via een smartphone vanaf elke locatie te regelen.

CHAMPION

5 personen 236 x 236 x 92

De Whirlcare Champion biedt met drie massagestoelen en twee ligstoelen veel plaats voor het hele gezin of voor u en uw vrienden. Exclusieve functies maken hem tot de koning van onze K-Luxury-Edition. 137 jets zorgen voor de meest uiteenlopende massages die u laten ontspannen in het aangenaam borrelende water. In tegenstelling tot andere whirlpoolbaden zorgt de Whirlcare Champion voor een sterker drijfvermogen van het lichaam en geeft het het gevoel van gewichtloosheid in het water. Dit ontlast de gewrichten en verlicht gewrichtspijn. De voetzonereflexmassage die in andere whirlpoolbaden wordt gebruikt, wordt aangevuld met een voet-rugmassage. Zelfs uw handen kunnen in de Whirlcare Champion gemasseerd worden. Bovendien is dit model uitgerust met een vulkaanjet, die ook de buik-, borst- en schouderzone masseert. De geïntegreerde kleurlichttherapie en de LED-waterfonteinen zijn bijzonder geschikt voor ontspanning. Elke zit-/ligstoel is individueel verstelbaar.